Newsletter
Kielivalmentaja

Opi tehokkaasti sekä paina sanat ja lauseet mieleen. Ainutlaatuisen oppimenetelmän ansiosta saavutat ”Kielivalmentajan“ avulla jo lyhyessä ajassa merkittäviä tuloksia valitsemasi vieraan kielen taitamisessa. ”Kielivalmentaja“ sopii mainiosti käytännön matkavalmisteluihin ja tietojesi verestämiseen.

Ainutlaatuinen menetelmä yhdistää vieraan kielen visuaalisen ja akustisen hahmottamisen: jokaisella kielellä jokainen yli 2100 sanasta ja lauseesta on havainnollisesti kuvitettu ja on ammattimaisen puhujan ääntämä!

Oppimenetelmä pohjautuu kortisto-periaatteeseen. Tavoitteenasi on saavuttaa korkein tietotaso, ”erittäin hyvä“. Päätät itse liitätkö koko sisällön tai vain tiettyjä teemoja tai alateemoja oppimisprosessiin. Näin voit keskittyä tiettyjen teemojen kuten esim. ”Esittäytyminen“, ”Varauksen tekeminen“ tai ”Ravintolassa“ sanojen tai lauseiden oppimiseen. Valittavinasi on 9 hauskaa harjoitusta, niiden joukossa myös ääntämisharjoituksia kielen tunnistuksella. Oikean vastauksen jälkeen päätät itse oletko painanut sanan tai lauseen niin hyvin mieleen, että haluat jatkaa seuraavalle tietotasolle.

Valittavana on 24 kieltä: brittienglanti, amerikanenglanti, saksa, ranska, espanja, italia, portugali, tanska, hollanti, ruotsi, norja, puola, tšekki, slovakki, venäjä, kreikka, unkari, turkki, kiina, japani, korea, arabia, heprea ja thai. Lisäkieliä valmistellaan maksuttomina päivityksinä (application).

★ Valittavana on 24 kieltä.

★ Jokaisella kielellä yli 2.100 kuvitettua sekä ännettyä lausetta ja sanaa.

★ Määritä oppiaineisto itsenäisesti.

★ Kaikki lauseet ovat äidinkielesten puhujien ääntämiä.

★ Jokainen hakusana on kuvitettu, tämä helpottaa entisestään sanojen ja lauseiden oppimista.

★ 9 hauskaa tapaa harjoitella sanoja.

★ Ääntämisharjoituksia kielen tunnistuksella.

★ Tarkka ja ymmrrettävä jako teemoittain ja alateemoittain.

★ Valikot kokonaan suomeksi.

★ Erittäin helppokäyttöinen, ymmärrettävä niin lapsille kuin eläkeläisille.

12345