Newsletter
Matkatulkki

Tee iPhone tai iPod touchista henkilökohtainen tulkki 23 kieleen.

Matkatulkki on ääneen lukeva kuvitettu kieliopas, joka kääntää suomalaisia sanoja ja sanontoja 23 kieleen. Sovellus antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kommunikoida ulkomailla myös ilman kielitaitoa, koska se voi tarvittaessa puhua puolestasi käännöksen. Helposti ymmärrettävä kuvitus helpottaa kommunikaatiota.

Matkatulkilla voit tilata lentolippuja, varata hotellihuoneen, viedä auton korjaamoon ja tehdä tilauksen ravintolassa ilman kielitaitoa. Käytössä on yhteensä 2 100 sanontaa ja sanaa kieltä kohden, lajiteltu selkeästi aiheiden mukaan, kuten esim. tulli, hotelli, palvelu, ajaminen, autokorjaamo, nähtävyydet, viihde, ruoka ja juomat, urheilu ja vapaa-aika.

Integroidulla hakutoiminnolla saat nopeasti, mitä haluat. Jos haluat varata hotellista yhden hengen huoneen, kirjoita vain ”yhden” hakukenttään, ja sopiva lause ”Haluan yhden hengen huoneen” löytyy välittömästi.

★ Yli 2 100 kuvitettua ja äänitettyä sanontaa ja sanaa kieltä kohden.

★ 23 kohdekieltä: englanti (brittiläinen), englanti (amerikkalainen), saksa, ranska, espanja, italia, portugali, tanska, hollanti, ruotsi, norja, puola, tšekki, slovakia, venäjä, kreikka, unkari, turkki, kiina, japani, korea, arabia, heprea.

★ Äidinkieliset ovat puhuneet kaikki sanonnat.

★ Tarkka ja ymmärrettävä jako aiheisiin ja alakohtiin.

★ Nopea tekstihaku, myös sanan osien mukaan.

★ Kaikki sisällöt ovat laitteessa, käyttöön ei tarvita internetyhteyttä.

★ Jokainen kirjaus on kuvitettu, mikä helpottaa kommunikaatiota.

★ Käyttöliittymä on kokonaan suomeksi.

★ Hyvin yksinkertainen käyttö, jonka ymmärtää niin lapset kuin eläkeläisetkin.

★ Seuraavien kielten foneettinen transkriptio: kiina, japani, korea, venäjä, kreikka, arabia ja heprea.

 

Näin se toimii:
Ohjelman käynnistyksen jälkeen voit valita kielen, johon haluat kääntää. Valittavana on 23 kieltä: englanti (brittiläinen), englanti (amerikkalainen), saksa, ranska, espanja, italia, portugali, tanska, hollanti, ruotsi, norja, puola, tšekki, slovakia, venäjä, kreikka, unkari, turkki, kiina, japani, korea, arabia und heprea.
Aiheen valinta
Tallennetut sanonnat on lajiteltu selkeästi eri luokkiin. Kohdekielen valinnan jälkeen pääset heti pääaiheiden listaan, josta voit valita haluamasi alueen.Tilanteen valinta
Jokaisesta luokasta löytyy tiettyjä tilanteita. Yläkäsitteeseen ”perusaiheet” kuuluvat esimerkiksi ala-aiheet  ”tervehtiminen” tai ”kutsu”. Näin löydät nopeasti sen, mitä senhetkisessä tilanteessa tarvitset.Sanontojen näyttö

Kun olet valinnut ala-aiheen, näyttöön ilmestyy aiheeseen kuuluvien lauseiden ja sanontojen lista. Matkatulkissa on yhteensä yli 2 100 kuvitettua ja äänitettyä sanontaa ja sanaa kieltä kohden.


Sanontojen kääntäminen
Kun olet näpäyttänyt sanontaa, näyttöön ilmestyy hyvin ymmärrettävä kuvitus, ja sanonta luetaan ääneen kohdekielessä. Äidinkieliset ovat lukeneet kaikki sanonnat. Matkatulkki näyttää kielet kiina, japani, korea, venäjä, kreikka, arabia ja heprea myös foneettisena transkriptiona.


Kielen vaihtaminen
Paina maapalloa ylhäällä oikealla, niin näet kaikki kielet yhdellä kertaa. Kun valitset tästä kielen, aktiivinen sanonta luetaan ääneen tällä kielellä. Näin saat nopeasti yhden käännöksen lisää, ilman että sinun täytyy vaihtaa juuri asettamasi kieli kokonaan.


Nopea haku
Integroidulla hakutoiminnolla saat nopeasti, mitä haluat. Jos haluat varata hotellista yhden hengen huoneen, kirjoita vain ”yhden” hakukenttään, ja sopiva lause ”Haluan yhden hengen huoneen” löytyy välittömästi, ja kohdan voi valita suoraan.